Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başvuruları başlamıştır.
14 Mart 2023

YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başvuruları başlamıştır. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar 13.03.2023-24.03.2023 tarihleri arasında EKİP uygulamasına https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yapıp burada bulunan başvuru formunu doldurarak Hastane Başhekimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ne imzalatarak;
 Eğitim 02.05.2023-13.06.2023 tarihleri arasında düzenlenecektir. Programa yoğun bakım ünitesinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşire, ebe (hemşire yetkili), sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilecektir.

Başvuru yapmak isteyenler;
- Söz konusu programa katılmak istediklerini belirten bir dilekçe
- Hemşire yetki belgesi (ebeler için)
- Kimlik fotokopisi
- Eğer yoğun bakım merkezinde çalışmıyor ise yoğun bakım merkezinde çalıştırılmasının planlandığına dair üst yazı
- Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi
- Yukarıda bahsedilen tüm belgelerin taratılmış suretinin pdf formatında program sorumlusuna e-mail olarak gönderimini sağlayarak; (mailin ulaşıp ulaşmadığı teyit edilmelidir) görev yaptıkları kurum aracılığı ile 13.03.2023-24.03.2023 tarihleri arasında Müdürlüğümüz Eğitim Hizmetleri Birimine üst yazı ile de iletmeleri gerekmektedir.

*Önlü arkalı kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi ile hemşire yetki belgesine (ebeler için)  hastane yönetimince onaylanmış “aslı gibidir” kaşesi yaptırılmalıdır.

Program Sorumlusu: Uzm. Hemşire Özden AKSOY
Telefon Numarası: 02362317506/Dâhili:1696