Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 17/04/2018

Özgür BAYKURT
Destek ve Kalite MÜDÜRÜ

1981  yılında İzmir’in Torbalı ilçesinde doğdu.

1999 yılında Torbalı Sağlık Meslek Lisesi Çevre Sağlığı Bölümünü bitirdi.

2001 yılında Karaman’ın Kazım Karabekir Sağlık Ocağı’nda Çevre Sağlık Teknisyeni olarak göreve başladı.

2001 yılı sonunda Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Memurluğu öğrenimimi tamamlamak için Manisa İl  Sağlık Müdürlüğüne atandı.

2004 yılında gıdaların denetiminin Tarım Bakanlığına devredilmesi sonucu Manisa Tarım İl Müdürlüğüne zorunlu geçiş yaptı.

2005 yılında Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Memurluğu (Lisans) bölümünden mezun oldu.

2006 yılında kurumlar arası geçiş ile Sağlık Bakanlığına Sağlık Memurluğu (Lisans) olarak tekrar ataması yapıldı.

2010 yılında Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

2010-2012 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimini Ön Lisans programını bitirdi.

2014 Haziran ayında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü (Lisans) bitirdi.

2012-2015 yılları arasında  Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi Ana Bilim Dalında “Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi” Tezli Yüksek Lisans yaptı.

2017 yılından itibaren  Anadolu Üniversitesi Adalet bölümüne devam etmektedir.

MANİSA Ruh Sağlığı Hastalıklaraı Hastanesinde Kalite Direktörlüğü .

2017 yılında Sağlık Bakanlığı acmış olduğu sertifika eğitimine katılmış ve Sertifikalı Bakanlık Kalite Denetçisi olarak değerlendirmelerde  görev almaktadır.

2012-2018 yılında Kamu Hastaneler Birliği’nin yapılanmasından sonra Manisa Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesinde Hasta Hizmetleri Ve Sağlık Otelciliği Müdürü olarak .

Evli ve iki çocuk babası Özgür BAYKURT 2018 Yılından itibaren Merkez Efendi Devlet Hastanesinde Destek ve Kalite Müdürü  olarak  görev yapmaktadır..

İLETİŞİM:

TEL         : 0505 237 18 98