Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi

vesile hanım.jpeg

Uzm.Dr. Vesile Tuba BALABAN ERAZ
Başhekim Yardımcısı

• 1986 yılında Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimi Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa kasabasında tamamladıktan sonra,1999 yılında Saruhanlı Anadolu lisesini kazandı. 2003 yılında liseyi birincilikle bitirerek, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 2009 yılında  tıp fakültesinden  mezun oldu.
  • 2009 yılında Tıpta Uzmanlık sınavını kazanarak Celal Bayar Üniversitesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilimdalın’ da İhtisasa başladı. 2014 yılında uzmanlığını tamamlayarak Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı ünvanını aldı
  • 2014 yılında Tekirdağ Halk Sağlığı Laboratuvarına atandı ve bir süre burada görev yaptıktan sonra aynı yıl Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesine atandı.
  • 2014-2017 yılları arasında Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde Tıbbi Hizmetler Başkanlığında Hastane Hizmetleri birim sorumlusu olarak görev yaptı
  • Evli ve bir çocuk annesi olan Uzm. Dr. Vesile Tuba BALABAN ERAZ 2018 yılı Mart ayı itibari ile Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.